Rustdag in Miltenberg
5 april 2026 - Miltenberg, Duitsland
In de geschriften is de zevende dag als rustdag (sabbat) ingesteld. Na zes dagen op de pedalen staan én omdat het Paaszondag is, een goed idee. Een rustdag dus, terwijl in Vlaanderen de wielerprofs de stenen uit de straat stampen.
Altijd even wennen zo'n dag vanwege het afwijkende ritme, maar goed ingevuld met wasje doen, lezen, slapen, foto's selecteren, de route van morgen voorbereiden en de finale kijken van de Ronde van Vlaanderen. Wat een klasbakken.
Mijn plan is om het sowieso rustiger aan te doen als die kanonnen. Ik volg nog een stuk de Main en buig dan af naar de Tauber. Maar, dat is morgen. Een nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op weg naar Nurnberg, Wenen en Maráza (Hongarije).
Di nonno:5 april 2026Het valt allemaal niet mee. Maar dat is het lichamelijke gevecht door het ouder worden. De doelstelling blijft de uitvoering wordt dan inderdaad " een tandje terug " suc6 met de boortzetting van je reis Marcel. You got this 👍🏻
Dennis:6 april 2026Rothenburg ob der Tauber.....heel mooi. Fiets ze. Jaloers 😉.
ALDJE:8 april 2026Mooi!!
Jacqueline:15 april 2026Wat is het toch weer heerlijk om jou op deze Bikkel-tocht te volgen. Maak mooie herinneringen en vele genietmomenten die je dan weer met ons deelt