Een kortje vandaag

19 april 2026 - Maráza, Hongarije

Hoppa 107 km op de teller. Maráza bereikt! Daarmee deel één van de reis volbracht. Het binnenrijden van het dorpje zorgt voor een lichte siddering. Emotie. Het was dan ook een lange en zware dag. Morgen komen ik er wellicht op terug. Ik hou het kort nu.

10000748441000074868

Héérlijk om mijn meisje weer te zien. Dankbaar voor het gastvrije ontvangst bij Henriette en Iwan. En bijzonder dat ik net voor het einde van de etappe van vandaag "plat kon kalle". Over o.a. Pinkpop, BluesRock Tegelen en Moulin Blues. Ja, de wereld is klein.

10000748701000074871

Morgen meer: over doodlopende graspaden, moerassen, dirtroads, stofhappen en een verlossende ijsbar. Morgen niks over een nieuwe fietsdag. De Bikkel kan de komende dagen 'bekomen'.

1000074874

Dank jullie wel voor de leuke reacties op de verhaaltjes. Ik lees ze met veel plezier. Fijn weekend nog.

1. Maart Vestjens:
    19 april 2026
    Zie dat je in de buurt van Pecs bent; een hele route. Met de auto vanaf hier 1429 km!! Pecs is ook de moeite waard om te bezoeken.
    Je zit nu in een mooi deel van het land. Geniet en relax
  2. ALDJE:
    Wat een mooie verhalen.
    🥰🍀
  3. Mars en Yvonne:
    20 april 2026
    Fein det jullie weer beej elkaar zeen.
    Groetjes van de collega's oet Doospel.
  4. Ans:
    20 april 2026
    Weer mooie verhalen mogen lezen van jou Fijn dat jullie weer herenigd zijn Geniet ervan samen 🌞🌞🥂🍺🍀🙏🏼
  5. Riny:
    Mooie verhalen Marcel